Nieuwsblog: Samenwerking met D’n Buff

Bij Kandinsky proberen we niet alleen lekker te koken, maar ook bewust te kiezen voor lokale producten. Een speciale samenwerking die onze gerechten naar een hoger niveau tilt, is die met de nabijgelegen waterbuffelboerderij D’n Buff in Boxtel.

Het Verhaal van D’n Buff

Bij D’n Buff lopen veel grijze waterbuffels lekker rond in het groene gras of luieren ze in de grote waterpoel. De familie Van Oirschot, die de boerderij runt, heeft na jaren van gewone koeien besloten iets anders te proberen en is overgestapt op waterbuffels.

De overstap van gewone koeien naar waterbuffels was niet alleen een verandering van dieren, maar ook een overstap naar een kleiner deel van de markt. Voor de familie Van Oirschot was het belangrijk om iets achter te laten voor hun kinderen Thijm en Lau om trots op te zijn.

Lokaal

Wat de samenwerking uniek maakt, is niet alleen de smaakvolle vlees- en melkproducten, maar ook de gedeelde inzet voor lokale ingrediënten. Bij Kandinsky koesteren we de producten van D’n Buff in onze gerechten. Dankzij deze lokale band brengen we niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar vertellen we ook het verhaal van onze gezamenlijke passie voor lokale culinaire ervaringen.

Zelf proberen?

Op onze kaart kun je een paar heerlijke gerechten terug vinden die gemaakt zijn dankzij D’n Buff

Buffelmozzarella met Tartaar van Kumato Tomaat

Verwen jezelf met de delicatesse van lokaal geproduceerde buffelmozzarella, gecombineerd met een pittige Kumato tomaat tartaar, olijfolie, en een vleugje zeezout.

Pinsa Pizza met Kumato Tomaat en Buffelmozzarella

Probeer onze Pinsa Pizza, waar de smaken van Kumato tomaat en romige Buffelmozzarella samenkomen op een luchtige Pinsa-bodem.