Foodblog: Texelse Schapenkaas

Een unieke beleving voor de fijnproever

Ben je op zoek naar een bijzondere kaas? Proef dan de Texelse schapenkaas! De kaas is gemaak door Wezenspyk en wordt geleverd door Van der Lindenhoff en is met zijn romige textuur en pittige smaak eentje die je moet proberen!

 

Al eeuwenlang met liefde gemaakt

Op Texel wordt al eeuwenlang met liefde en passie schapenkaas gemaakt. De traditie en expertise van generaties ambachtelijke kaasmakers proef je in elke hap. De kaas van Van der Lindenhoff wordt gemaakt met verse schapenmelk van lokale boerderijen, wat zorgt voor een unieke smaak en kwaliteit.

 

Een smaakbeleving voor elke gelegenheid

Texelse schapenkaas van Van der Lindenhoff is een veelzijdige kaas die perfect is voor elke gelegenheid. Geniet ervan op een broodje, bij de borrel of als dessert. De kaas is ook heerlijk in combinatie met een glas wijn of bier.

De zilte smaken van Texel

Proef de zilte toets in de kaas die de Texelse herkomst verraadt. De zilte wind, de frisse zeelucht en de malse grassen van de Texelse weiden komen terug in de unieke smaak van de kaas van Van der Lindenhoff.

Een perfecte manier om kennis te maken met Texel

Texelse schapenkaas van is meer dan alleen een kaas. Het is een beleving die je meeneemt naar het prachtige Texel. Je proeft gelijk de unieke smaken van het eiland en de rijke historie en traditie van de Texelse schapenkaas.

Tip: Combineer de Texelse schapenkaas van Van der Lindenhoff met een glas Jurancon of Fino Sherry!