Foodblog: Pastrami

Pastrami, oh pastrami, een waar genot voor de smaakpapillen!

Wanneer je bij ons binnenstapt, waan je je meteen in een oase van smaken en texturen die je zintuigen prikkelen. Het is een plek waar de culinaire kunst tot leven komt, en vandaag willen we je graag meenemen naar een bijzonder gerecht dat geïnspireerd is op de beroemde Katz’s Delicatessen in het hart van New York: pastrami

Bron: https://katzsdelicatessen.com/

Gepekeld en gerookt rundvlees

Bij ons wordt dit ambachtelijk bereide vlees door onze getalenteerde chef-koks met passie en toewijding gemaakt. Het begint allemaal met het zorgvuldig pekelen van het rundvlees, waardoor het vlees doordrenkt raakt met smaak en malsheid. Vervolgens wordt het gerookt tot in perfectie, waardoor de rijke aroma’s vrijkomen en de pastrami zijn kenmerkende diepte krijgt.

Het is een eerbetoon aan de traditie en vakmanschap van de iconische delicatessenwinkels in New York, waar het bereiden van pastrami een ware kunstvorm is. Wij voegen er nog een extra vleugje magie aan toe. Onze chef-koks hebben hun eigen draai gegeven aan dit klassieke gerecht, waardoor elke hap een unieke en onvergetelijke ervaring wordt.

Erg lekker op een hamburger!

Het is mogelijk om op onze Waalwijker pastrami te laten toevoegen! We leggen je graag uit wat je kunt verwachten als je een hap neemt van deze jongen. Lees lekker snel verder

Pastrami die smelt op je tong!

Als je eenmaal een sappige plak pastrami proeft bij Eetbar Kandinsky, zul je betoverd worden door de diepe, rokerige smaak die in je mond explodeert. Het vlees is zo mals dat het bijna smelt op je tong, terwijl de kruiden en specerijen een feest van smaken creëren. De subtiele zoutigheid van het pekelen gecombineerd met de rokerige ondertonen zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving.

Wij geloven in het belang van verse en hoogwaardige ingrediënten. Daarom gebruiken we alleen het beste rundvlees dat we kunnen vinden. Onze chef-koks werken met passie en toewijding om ervoor te zorgen dat elk stuk pastrami dat je op je bord krijgt een waar kunstwerk is.

Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen!

Kom langs bij ons om deze heerlijke versnapering te proeven! Ben je dat op korte termijn nog niet van plan? Volg ons dan op social media om op de hoogte blijven!